Λίγα Λόγια

Για την διοργάνωση ενός παιδικού πάρτυ χρειάζονται τουλάχιστον 10 παιδιά.

Το Magic Paintball Arena διαθέτει πέντε διαφορετικά θεματικά γήπεδα paintball, κινηματοθέατρο, σύγχρονα αποδυτήρια και Parking 100 θέσεων εντός των εγκαταστάσεων. Πλήρως στεγασμένους χώρους, χωρητικότητας άνω των 200 ατόμων, στους οποίους μπορείτε να απολαύσετε καφέ, φαγητό κ.α μέσω των αυστηρά επιλεγμένων εταιρειών μαζικής εστίασης η catering με τις οποίες συνεργαζόμαστε . Οι εγκαταστάσεις μας είναι προσβάσιμες για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), τα οποία μπορούν να γνωρίσουν την χρωματοσφαίριση και να απασχοληθούν σε ειδικά σχεδιασμένα γήπεδα, καθώς αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας µας. Οι ειδικοί της ομάδας μας, θα φροντίσουν για την ασφάλεια και την διασκέδαση των παιδιών σας. Ολα θα ξεκινήσουν με την ενημέρωση σχετικά με τους κανονισμούς ασφάλειας. Στη συνέχεια τα παιδιά θα ντυθούν με τον κατάλληλο εξοπλισμό σύμφωνα με την ηλικία τους και με την βοήθεια του εκπαιδευτών θα ξεκινήσει το Παιχνίδι.

Image

Διαδικασία

Step 1

Καθώς θα περιμένετε τους καλεσμένους σας , μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα. Μόλις συγκεντρωθούν οι καλεσμένοι σας , ο εκπαιδευτής θα τα οδηγήσει τα παιδιά στο safe zone και θα ξεκινήσει ή βασική ενημέρωση σχετικά με το paintball, τον τρόπο παιχνιδιού και τους κανονισμούς ασφάλειας.

Step 2

Μετά την έναρξη του παιχνιδιού σε συνεργασία μαζί μας θα παραγγείλετε το φαγητό σας μέσω αυστηρά επιλεγμένων με εμάς εταιριών εστίασης. Υπάρχουν πολλές επιλογές για το πάρτι σας ( pizza, σουβλάκι κ.α.)

Step 3

Όταν τελειώσει το παιχνίδι οι ειδικοί θα έρθουν με τα παιδιά σας, στον χώρο που βρίσκεστε. Και συνεχίζουμε με με το φαγητό την τούρτα κ.λπ.

Χώρος


Image Title

VIP AREA Load More

Στους χώρους αυτούς κάθεται μόνο η δικιά σας παρέα χωρίς να συναθροίζετε με άλλους. Αποτελείται από στεγασμένο χώρο με θέρμανση αλλά και ανοικτή πέργκολα με τραπεζάκια. Χωρητικότητας άνω των 100 ατόμων συνολικά.

Image Title

PRIVE AREALoad More

Στους χώρους αυτούς κάθεται η παρέα σας χωρίς να συναθροίζεται με άλλους, προσφέροντας μοναδική ιδιωτικότητα στις εκδηλώσεις σας. Αποτελείται από αίθουσα με τζάκι, τηλεόραση και projector ενώ συνδυάζει εξωτερική πέργκολα με BBQ, μπροστά σε έναν κήπο με γκαζόν και δέντρα.

Ειδικός Εξοπλισμός

Εξοπλισμός εξειδικευμένος για παιδιά

Ο εξοπλισμός που διατίθεται για ηλικίες 8 έως 14 ετών είναι ελαφρύτερος και πιο ήπιος. Αποτελείται από ειδικά σχεδιασμένο μαρκαδόρο (όπλο) ελαφρύτερο ο οποίος βάλει με πολύ χαμηλότερη ταχύτητα χρησιμοποιώντας μικρότερου μεγέθους χρωμόσφαιρες ,με σχεδόν μηδενικούς κίνδυνους τραυματισμού.Ο εξοπλισμός προσαρμόζεται στο μέγεθος κάθε χρήστη.

Fullface Mask

Chesh Protector

Gloves

Marker

Free Pictures

Τιμές

14 + άτομα

€20.00 το άτομο

SMALL

 • 200 Free paintballs
 • free Field services
 • 7€/~100 extra paintballs

10 + άτομα

€26.00 το άτομο

STANDARD

 • 500 Free paintballs
 • free Field services
 • 7€/~100 extra paintballs

10 + άτομα

€30.00 το άτομο

Premium

 • 500 Free paintballs
 • free Field services
 • 1 Χυμό – Αναψυκτικό
 • 1Μπουκαλάκι Νερό
 • 7€/~100 extra paintballs

?>