Λίγα Λόγια

Το Magic paintball διαθέτει τις μεγαλύτερες πιο σύγχρονες, φιλικές και πολυτελείς εγκαταστάσεις, έχοντας χαρακτηριστεί ένα από τα ομορφότερα και ασφαλέστερα γήπεδα στην Ευρώπη, προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες και παροχές στους επισκέπτες.

Πρόκειται για έναν χώρο δεκαεννέα στρεμμάτων, με εύκολη πρόσβαση, μεταξύ Σπατών και Πικερμίου σε πολύ μικρή απόσταση από το Mc Arthur Glen , το Αττικό Ζωολογικό πάρκο και το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Προορισμοί γνωστοί στους περισσότερους Έλληνες με μεγάλη επισκεψιμότητα . Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις γίνεται πάρα πολύ εύκολα καθώς βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την Αττική Οδό και τον Περιφερειακό Υμηττού. Το Magic Paintball Arena διαθέτει πέντε διαφορετικά θεματικά γήπεδα paintball, κινηματοθέατρο, σύγχρονα αποδυτήρια και Parking 100 θέσεων εντός των εγκαταστάσεων. Πλήρως στεγασμένους χώρους, χωρητικότητας άνω των 200 ατόμων, στους οποίους μπορείτε να απολαύσετε καφέ, φαγητό κ.α μέσω των αυστηρά επιλεγμένων εταιρειών μαζικής εστίασης η catering με τις οποίες συνεργαζόμαστε . Οι εγκαταστάσεις μας είναι προσβάσιμες για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), τα οποία μπορούν να γνωρίσουν την χρωματοσφαίριση και να απασχοληθούν σε ειδικά σχεδιασμένα γήπεδα, καθώς αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας µας. Οι υπηρεσίες μας στα άτομα με ειδικές ανάγκες και στους συνοδούς τους προσφέρονται δωρεάν. Με μεγάλη επιτυχία έχουμε διοργανώσει στις εγκαταστάσεις μας, αλλά και εκτός αυτών, διάφορα party, εταιρικά event και team building games.

Image

Χώρος


Image Title

VIP AREA Load More

Στους χώρους αυτούς κάθεται μόνο η δικιά σας παρέα χωρίς να συναθροίζετε με άλλους. Αποτελείται από στεγασμένο χώρο με θέρμανση αλλά και ανοικτή πέργκολα με τραπεζάκια. Χωρητικότητας άνω των 100 ατόμων συνολικά.

Image Title

PRIVE AREALoad More

Στους χώρους αυτούς κάθεται η παρέα σας χωρίς να συναθροίζεται με άλλους, προσφέροντας μοναδική ιδιωτικότητα στις εκδηλώσεις σας. Αποτελείται από αίθουσα με τζάκι, τηλεόραση και projector ενώ συνδυάζει εξωτερική πέργκολα με BBQ, μπροστά σε έναν κήπο με γκαζόν και δέντρα.

Ειδικός Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός αποτελείται από:
Μάσκα. Tο βασικό εξάρτημα ασφαλείας που χρειάζεται είναι η μάσκα προσώπου, που προστατεύει τα μάτια και το πρόσωπο. Προστατευτικό για το λαιμό (neck protector). Προστατευτικό για τον θώρακα και την πλάτη (chest protector). Το Marker (όπλο) το οποίο με την σειρά του αποτελείται από τον μαρκαδόρο, την φιάλη, η οποία περιέχει το προωθητικό αέριο, το οποίο είναι ή καταδυτικός αέρας. Και τον γεμιστήρα (loader).
Ο εξοπλισμός προσαρμόζεται στο μέγεθος του κάθε χρήστη.

Fullface Mask

Chesh Protector

Gloves

Marker

Free Pictures

Επικοινωvία

Φόρμα-Επαφής

?>