ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ

Για τους πολύ μικρούς Rambo, διαθέτουμε ειδικού τύπου εξοπλισμούς, πολύ ελαφρύτερους από τους κανονικούς.

Με πρωταρχικό μας μέλημα την ασφάλεια των αγωνιζομένων, ιδιαιτέρως στις μικρές ηλικίες, ξεκινάμε με ένα εικοσάλεπτο μίνι σεμινάριο σχετικά με τους κανόνες ασφάλειας του paintball και τον τρόπο παιχνιδιού. Σε αυτήν την διαδικασία υποχρεωτικά συμμετέχουν όλοι οι αγωνιζόμενοι και ένας ενήλικας εκ των διοργανωτών, προαιρετικά όσοι επιθυμούν, καθώς παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Μόλις οι εκπαιδευτές διαπιστώσουν ότι οι κανονισμοί έχουν γίνει απολύτως κατανοητοί, αυτοί πού πρόκειται να αγωνιστούν, χωρίζονται σε ομάδες (συνήθως δύο). Στην συνέχεια χορηγούμε τους κατάλληλους εξοπλισμούς ανάλογα με την ηλικία.
Ο εξοπλισμός αποτελείται από:
1) Μάσκα. Tο βασικό εξάρτημα ασφαλείας που χρειάζεται είναι η μάσκα προσώπου, που προστατεύει τα μάτια και το πρόσωπο.
2) Προστατευτικό για το λαιμό (neck protector).
3) Προστατευτικό για τον θώρακα και την πλάτη (chest protector).
4) Το Marker (όπλο) το οποίο με την σειρά του αποτελείται από τον μαρκαδόρο, την φιάλη, η οποία περιέχει το προωθητικό αέριο, το οποίο είναι CO2 ή καταδυτικός αέρας. Και τον γεμιστήρα (loader).
Στην συνέχεια οι ομάδες συνοδεία έμπειρων δικών μας Ελλήνων εκπαιδευτών , αποφοίτων κυρίως παιδαγωγικών σχολών ή γυμναστικής ακαδημίας, μπαίνουν στα γήπεδα για την διεξαγωγή των παιχνιδιών. Κατά την διάρκεια του event , γίνεται λήψη πληθώρας φωτογραφιών οι οποίες θα σας σταλούν σε ηλεκτρονική μορφή μερικές μέρες μετά. Μόλις τελειώσει η δραστηριότητα paintball, συνήθως ακολουθεί το γεύμα και η κοπή της τούρτας.