Παροχές

Ιστορικό

Η πορεία μας στον χώρο του paintball ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια παίζοντας paintball. Στην πορεία, το 2008, ανακαλύψαμε ότι η Ελληνική αγορά χρωματοσφαίρισης, χρειαζόταν ένα ενημερωμένο κατάστημα οπού οι πελάτες να μπορούν να βρίσκουν τα πάντα σχετικά με το paintball, να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον χώρο, να αγοράζουν αλλά και να μπορούν να κάνουν service στον εξοπλισμό τους, ενώ είναι παρόντες, απολαμβάνοντας καφέ, κουβέντα και καλή παρέα. Έτσι δημιουργήσαμε το Paintball Market στο Περιστέρι .

Το 2011 ξεκινήσαμε το Play Paintball Arena στα Σπάτα. Εκεί εκτονώνοντας την εμπειρία που αποκομίζαμε όλα αυτά τα χρόνια, ως παίκτες και ως επαγγελματίες, δημιουργήσαμε έναν σύγχρονο χώρο, στον οποίο οι νέοι παίκτες να μπορούν να γνωρίσουν το paintball παίζοντας οικονομικά, με Ασφάλεια, με εύκολη πρόσβαση όχι μακριά από το κέντρο της Πόλης.

Τον Δεκέμβρη του 2015 θέλοντας να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα, μεταφερθήκαμε σε νέες ακόμη πιο σύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις (πολύ κοντά στις παλιές).

Έτσι δημιουργήσαμε το MAGICPAINTBALL ARENA, με 4 νέες πίστες και ακόμη περισσότερες παροχές.

Το Magic paintball διαθέτει τις μεγαλύτερες πιο σύγχρονες, φιλικές πολυτελείς και πιο ασφαλείς εγκαταστάσεις, έχοντας χαρακτηριστεί ένα από τα ομορφότερα και ασφαλέστερα γήπεδα στην Ευρώπη, προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες και παροχές στους επισκέπτες. Πρόκειται για έναν χώρο μεταξύ Σπατών και Πικερμίου, με εύκολη πρόσβαση, σε πολύ μικρή απόσταση από το Mc Arthur Glen , το Αττικό Ζωολογικό πάρκο και το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Προορισμοί γνωστοί στους περισσότερους Έλληνες με μεγάλη επισκεψιμότητα . Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις γίνεται πολύ εύκολα, καθώς βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την Αττική Οδό και τον Περιφερειακό Υμηττού.

 

Εγκαταστάσεις

- Τέσσερα  διαφορετικά θεματικά γήπεδα Paintball.
- Πλήρως στεγασμένες αίθουσες εκδηλώσεων συνολικής χωρητικότητας 200 ατόμων.
- Prive αίθουσες εκδηλώσεων, με τηλεόραση, WIFI, τζάκι,κλπ.
- Αποδυτήρια - locker room.
- Χώρος B.B.Q.
- Φυλασσόμενο parking 200 θέσεων εντός των εγκαταστάσεων.
- Εύκολη πρόσβαση.